Brug fingeraftryksautentificering

Hvis din enhed kører med Android 6.0 eller nyere, understøtter fingeraftryksbekræftelse og har fingeraftryksautentificering er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

Hvis en enhed, der kører med Android-operativsystemet, har modificeret firmware, kan det være usikkert at bruge fingeraftryksgodkendelse med Kaspersky Password Manager. Funktionen med fingeraftryksautentificering er deaktiveret i Kaspersky Password Manager på visse enheder. Kaspersky-specialister mener, at adgang til appen gennem fingeraftryk kan være usikkert på disse enheder.

Brug fingeraftryksautentificering

Find flere oplysninger om konfiguration og brug af fingeraftryksautentificering i Android-hjælpecenter.